Ja polkumasiina on kaivettu kellarista.
Päästään siis Ulpun kanssa opettelemaan pyörän vierellä jolkottelua hyvinkin pian, jei!

Meillä on ollut kovin hektistä menoa muutama viikko, aika menee niin nopeaan, ettei meinaa perässä pysyä.
Treenit SDP:llä on alkanut sujumaan ihan kivasti, Ulpu tosin teki juoksut ja on hieman rauhallisempi kun yleensä. Juoksujen takia meiltä jäi epikset välistä, mikä kyllä hieman harmitti.
Nyt meillä onkin huomenna vikat agit tuolla, kun olisi mennyt liian säätämiseksi. Mutta sen sijaan ilmottauduttiin TOKO-kurssille Riikan hauskaan koirakouluun, saa nähdä kuinka hauskaa meillä sitten on :) Aikaisemmin toko on musta (ja Ulpustakin) ollut tosi tylsää, mut ihan avoimin mielin lähdetään kokeileen kuitenkin.

Oltiin hyppytekniikka-kurssilla koutsilla ja oli kyllä mielenkiintoinen kurssi!
Ulpu pitäisi opettaa istumaan kunnolla, kun se voi rikkoa itsensä helpommin lähtiessään huonosta asennosta esteelle. Muutenkin saatiin kivoja vinkkejä koiran lihaksiston treenaamiseen, venyttelyyn ja palautteluun. Oli myös kiva nähdä, miten eri koirat toimi eri harjoituksissa.

Keppi-sulkeisia ollaan pidetty sillointällöin, tosin niitäkin olisi hyvä harjoitella useammin. Nyt alkaa maa olemaan sula, joten ne kepakot on helpompi tuupata maahan ja harjoitella useasti viikossa ihan vaikka omassa pihassa.
Syksylle ollaan mietitty MEJÄ-kurssia, mut elellään nyt rauhassa kesä ensin, uimakausikin on ihan käsillä. On sitä jo odotettu!