Alhaalla näkyy Olten, jossa asuimme matkan ajan

Meiltä jäi viime keskiviikon agit väliin, kun me Andresin kanssa pakattiin kimpsut ja lennettiin Sveitsiin tapaamaan Rommia, Andresin veljeä. Paikoin huonosta kelistä huolimatta oli mukavaa olla muualla ja maa teki niin hyvän vaikutuksen, että ajattelimme ottaa elokuussa uusiksi.

Ulpu vietti lomansa Jussin ja Katrin luona Kalevassa ja Näätä perinteisesti mummolassa maalla.

Alppien rinteiltä

Käytiin Alpeilla, mutta sumun ja lumisateen takia näkyvyys oli niin huono, että huiput jäi näkemättä. Jotain käsitystä korkeuksista saatiin, kun korvat meni lukkoon varsinkin alas tullessa. Ja komeitahan ne maisemat oli siellä alempanakin.
Käytiin myös Luzernissa museossa katsomassa vanhoja vetureita, lentokoneita ja laivoja, sekä Saksan puolella huvipuistossa. Siinä olikin kierrettävää, oli tosi iso ja hienosti rakennettu puisto, eli aika kului mukavasti myös niillä, jotka eivät laitteisiin mene. Saksan puolella oli myös huomattavasti halvempaa, kuin Sveitsissä.


Dorkat maailmalla

Sunnuntaina ehdittiin olemaan kotona 20 minuuttia ennen agiharkkoja. Väsyneitä oltiin sekä minä että koira, mutta harkat sujui silti ihan mukavasti, vaikka Ulpu räykytti mulle koko ajan :)
Eilen olisi ollut epikset SDP:llä, mutta jätettiin väliin suosiolla, meidän piti vielä hakea Näätä hoidosta ja fiilis kallistui levon puoleen. Tänään pitääkin jo mennä töihin ja antaa arjelle tilaa.