Ei kulje kepit siis. Nyt kun alan pikkuhiljaa saada koiran ohjattua niille kepeille, niin ilman verkkoja se lintsaa. Edellisissä harkoissa meni ihan kivasti, kun mä natseilin, mut nyt ei sitten niin millään. Onneksi saatiin kuitenkin rengas suoritettua hyvin, samoin keinu. Keinua ei olla ennen yritetty radalla, mut eipä se varmaankaan koidu meidän kohdalla ongelmaksi, rengasta Ulpu ei alkuun meinannut hoksata, mut nyt sekin kulki ihan kivasti. Mutta ne hemmetin kepakot, puuuuuh.

On kyllä alkanut muuten sujumaan liitelyissä useammin hyvin, kun ennen. Ulpu ei enää ihan niin paljoa räyhää mulle, saadaan enemmän hyviä suorituksia, kun niitä ei niin hyviä. Itse olen oppinut, kuinka tärkeää on Ulpusta päästellä höyryt jo päivällä ennen reenejä, ei mene sit harkat ralliksi. Ulpu ei enää niin usein lähde räyhään muille koirille, vaan odottelee hiljaa ja nätisti omaa vuoroaan. Myös arjessa huomaa, että meidän yhteistyö on parantunut. Ulpu saakin nykyisin olla paljon vapaana, koska tulee niin kauniisti kutsusta luokse jopa silloin, kun on vieras koira näköpiirissä.

 

Tänään vietettiin ihanaa pakkaspäivää ihan koiruuksien kanssa kolmistaan. Tehtiin pitkä metsälenkki ja käytiinpä me tytöt lenkin jälkeen saunassakin. Näätä ei saunomisesta piittaa, oikeastaan se vihaa koko kylpyhuonetta :) Toisaalta Näätä taisi olla meistä ainoa, jonka paikat pysyi lämpöisinä koko reissun, joten senkään puolesta ei lämpöä niin kaipaillut.

Millasilla pakkasilla muiden koirat kaipaavat takkia niskaan? Musta tuntuu, et Ulpu ei enää niin hyvin kestä pakkasta, kun viimetalvena ja olenkin sille takin laittanut pidemmille lenkeille kun mittari putoaa kymmenen alapuolelle. Nyt tilasinkin sille uuden talvimanttelin, kun oli peten koiratarvikkeessa hurtat alennuksessa. Toi viimetalvena ostettu on ihan hyvä, mutta koska siinä on etukoiville sellaset resorit, niin sinne resorin sisäpuolelle kertyy jäätä ikävästi.

Mulla ei nyt satu olemaan mitään uusia kivoja kuvia, mut ehkä ensiviikolla saadaan niitäkin, koska mulla on loma ja pelkkää aikaa :)