Tai siis oli :) Meillä oli vihdoinkin ne Yrjölän tilan paremmat mejäilyt! Kyllä oltiinkin odotettu :)
Paikalla oli kauniita parsoneja, kivoja ihmisiä ja kaikilla into oppia uutta. Okeiokei, oli siellä yksi corgi-pötkökin, sekä Hombre the seisoja sekä workki Olga. Kaikki muut pääsivät maaliin, paitsi Näätä, joka ei tajunnut koko hommaa. Ei siis tule Näädästä metsäkoiraa, tai no, voi se noutaa sit keppejä notskiin :)

Ulpu ajoi jäljen hienosti, pari kertaa se poikkesi jäljeltä ja hetkeksi jäi nuuskuttelemaan jotain väärää kohtaa, mutta palasi itse takaisin jäljelle. Jäljen päässä oleva sorkka kehujen kera oli Ulpulle paras palkinto, namia se ei huolinut. Annettiin Upin sit kantaa sorkkansa metsästä ja kyllä sitä kannettiinkin ylpeänä. Tuolla se nyt on pakkasessa odottelemassa seuraavaa kertaa. Iso kiitos Katjalle ja Kaleville kaikin puolin mahtavasta päivästä. Lisää näitä!!

Kuvia en itse asiasta ottanut, mutta asian vierestä sitäkin enemmän :)


Ulpi etsii myyriä kodan alta, Jekulla oli vähän muut hommat mielessä.


Mauno ja Jekku


Ulpu otti ilon irti koko rahan edestä


Mauno veti vähän sivistyneemmin :)


Sisarukset Nuga ja Ansku pääsivät yhdessä telmimään


Ja Olga piti kakarat ojennuksessa


Elvakin tykkää palloista


Vauhti-Nakki ja Ulppis


Nakki ja mieletön kieli :)

Kuten kuvista voi päätellä, oli riemu ylimmillään. Laukauksensietotestiinkin osallistuneet koirat läpäisivät homman hyvin, osa jäi katselemaan taivaalle ja osa vaan ihmetteli ääntä hännät pystyssä ja korvat tarkkoina.

Illan agitreenit ei kulkeneet ihan niin hyvin, kun ne yleensä kulkee, sillä ehdittiin ottaa lepoa kotona vain pari tuntia ennen treenejä. Alkuun ohjasin hieman laiskasti ja Ulpu lähti radalta nuuskuttelemaan nurkkia, kuten se usein väsyneenä tekee, kun ei jaksaisi keskittyä. Kun itse ohjasin reippaammin ja napakammin, saatiin kuitenkin ihan kelpoja ratoja tehtyä ja jäi hyvä mieli. Illalla ei unta tarvinnut kauaa odotella :)

Tänään meillä alkaa hauska toko ;D