Me jätettiin viime viikonloppuna kaupungin tomut jaloistamme ja lähdettiin mun porukoitten mökille kovelahteen koko remmi. Alkuun mua jännitti, kuinka Ulpu ja isäni koira Essi tulisivat toimeen, Essi kun ei kauheammin muista koirista pidä ja alkuun murisee ja haukkuu sängyn alla. Mutta koska Essillä oli juoksut, oli se kuin toinen koira; heti tuli häntä heiluen tervehtimään kavereita ja viihtyikin niiden seurassa koko viikonlopun :)
Me ihmiset siinä sitten saunottiin, paisteltiin makkaraa ja innostuttiin karaokea laulaan oikein urakalla aamu neljään saakka.

Ulpu selvästi fanitti mun isän laulua:


Mä olinkin viimeviikon lomalla, joten kamerakin käväisi ulkona, ainakin hetken verran (olisi se voinut siellä olla vähän enemmänkin kyllä)

Näätä ulkoilemassa:


Tänään lähdettiinkin Ulpun siskon porukan kanssa hyvinkäälle uimaan, tyttöjen synttäreiden kunniaksi tietysti:)
Pikku-Nuga tosin jäi porukasta pois flunssan takia, samoin Näätä. Tuo uiminen kun ei ole Näätikselle mikään nautinto, niin ajattelin, että ei viitsi kiusata hyvää kaveria.
Tytöt ne veti ihan entiseen malliin, eli halli raikui ja tärykalvot siinä samalla, kun jo altaaseen pääsyä odotellessa oli niin kauhea meteli päällä, et melkein hävetti. Eikä ne kait paljon hiljempaa siellä altaassakaan olleet, Luna ainakin piti tasoa yllä Ulpunkin puolesta. On ne vaan sellasia likkoja.

Hyvin sietävät toisiaan siskokset vedessä (Ulpu vetää vauhdilla)


Tällä kertaa heiteltiin ja haettiin myös leluja:


Vähän on suttuisia kuvia, oli niin vauhti päällä likalla koko ajan. Kuten aina.
Kivaa oli, harmittaa kun ei tampereella ole uimalaa koirille, voisi käydä useamminkin polskimassa. Tosin saatais varmaan porttikielto sen mekkalan takia ;)


Ulppis tykkää jugurtista :