..ainaki kerran on Ulpi mennyt jo järveen, ja varmaan mielellään siellä pulikoisi enemmänkin, mut pakko se mun on olla "paska-ämmä" ja olla päästämättä sitä sinne jääkylmään veteen. Saa siis koiruus toistaiseksi tyytyä lutraamaan lätäköissä :)
Näätäkin käväs uimassa, kun yritti loikata ojan yli, mut ilmeisesti mitoitti voimansa väärin ja loiskahti korviaan myöten veteen. Oli siinä taas naurussa pitelemistä, kun herra keräili itseään nolona ja kauhistuneena rapakosta. Ja häntäkin kastui, piru vie.

Aurinkoisista päivistä ollaan nautittu pitkillä lenkeillä sekä kävellen että pyörällä. Pyöräilty ollaan vasta pikkulenkkejä, ettei heti liikaa rasituta. Juoksu-harrastusta tossa aloittelin, mut se meni nyt hetkeksi jäihin, kun vappuna olin sekä aattona ja päivänä töissä aamusta iltaan, niin ei mun vanhat koivet pystyneet suorittamaan.

Agissa ollaan edistytty sen verran, et Ulppis paineli ekaa kertaa kepakoita ilman osaa verkoista lintsaamatta! Hiphei, ne ehkä sittenkin lähtee kulkemaan. 18.5 mennään koittaan musti&mirri cupiin sastamalaan kisa-onneamme, tavoitteena taasen saada koira toimiin vieraalla radalla, edes sit tokalla kierroksella ja edes muutaman esteen. Karkaamaan se ei pääse, kun kenttä on vissiin kaukalo, ellei sit hyppää yli tai löydä jotain koloa jostain.

27.5 lähdetään kokeileen mejää.
Eli kaikenlaista puuhaa ollaan kehitelty, mut niinhän sitä pitääkin, ettei tule tylsää!