Bongasin tällaiset Nemon, Lunan ja Nugan blogista, ja tässä joutessani niihin vastailen. En nyt laita näitä sen kummemmin eteenpäin, enkä keksi kysymyksiä :)

1. Oliko lapsuudenkodissasi koira, jos oli, millainen?
     Oli kyllä tiibetinterrieri Pena, joka tuli meille puolivahingossa isäni serkulta. Perheen lapset retuuttivat koiraa, eikä isäni kestänyt katsella, joten osti koiran kyläreissulla samantien mukaansa.Myöhemmin siskolleni tuli sakemanni-kultsumix Eppu.

2. Mitä muita lemmikkejä sinulla on ollut?
     Gerbiilejä, kaloja, tuliliskoja, chinchilloja, kääpiöhamsteri ja marsu.

3. Mitä harrastat koirasi kanssa?
      Agilityä. Keskiviikkona mennään tokoon :) Teemme myös pitkiä lenkkejä, leikimme paljon.

4. Mikä on paras palkinto, minkä olette saaneet?
     Meillä on kaikki yksi pokaali luolakoirien taipumuskokeesta ja ainokaisista epiksistä napattiin toinen sija.

5. Ikimuistoisin hetki koirasi kanssa?
      Näitä on paljon, suurin osa niistä liittyy yhdessä tekemisen iloihin.

6. Victoria Stilwell vai Cesar Milan?
      No jaa, ovat aika erilaisia ja mielelläni katson molempia.

7. Minkä tempun koirasi osaa?
     Ulpu ei sillain ole temppukoira, osaa se tassua antaa, kieriä, näyttää sormet ja tanssia. Näätä pujottelee jalkojen välistä, kuolee, kierii, antaa läpyt molemmilla tassuilla, tulee jalkojen väliin ja liikkuu siinä eteen ja taakse, kiertää jalan, pyörii molempiin suuntiin ja nostaa tavaroita käteen.

8. Hassuin koirasi tapa?
     Ulpu hinkkaa itseään olohuoneen karvalankamattoihin ja nauttii saamistaan sähkö-iskuista. Se myös ui ämpärissä, ei ole varmaan se jäänyt epäselväksi kenellekään :D
Näätä käy muiden kömmittyä sänkyyn tarkistamaan, onko keittiön lattioille tippunut ruokaa.

9. Kuka on koirasi paras koirakaveri?
     Meillä on hyvin vähän koirakavereita, jotenkin lenkitellään niin eri aikaan kun muut ihmiset. Näädän mielestä sen paras kaveri on naapuritalon Hanski-kultsu, jostain kumman syystä Näätä menee ihan pähkinöiksi Hanskin nähdessään. Upi viihtyy kettuterrieri Turon kanssa ja Rohmun kanssakin saa hyvät leikit pystyyn.

10. Tykkääkö koirasi uida/saunoa?
     Ulpu on hullu molempiin. Sauna kun laitetaan päälle, se istuu oven takana niin kauan, että pääsee saunoon ja istuu saunassa niin kauan, kun se on lämmin. Välillä tulee viilentymään olohuoneen lattialle ja menee sit takaisin. Järvi on parasta mitä Ulpu tietää, myös kuralätäkkö, sadettaja tai vaikka tarpeeksi suuri vesikuppi kelpaa.
Näätä ei sauno, ja kastellakin voi vain varpaansa.

11. Mitä suunnitelmia teillä on kesään?

     No sitä tokoa, agia, pitkiä metsälenkkejä, uintireissuja, mökkeilyä ja retkiä terroristibussilla. Me ihmiset lähdemme elokuussa saksaan ja sveitsiin :)